tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Markus Schönhaber <mailing-tomcat-u...@schoenhaber.de>
Subject Re: SSL not working on Tomcat 5.5
Date Tue, 08 May 2007 15:33:31 GMT
Marcus Johansson wrote:

> I am running Tomcat 5.5 on a Windows 2003 server box, using Sun JRE 1.5.0_11.
> Since I want to have SSL support on my server, I followed the instructions
> on
> 
> http://tomcat.apache.org/tomcat-5.5-doc/ssl-howto.html
> 
> first creating a self-signed certificate and then uncommenting the SSL
> Connector on port 8443. After a restart of the tomcat service i expected to
> have the SSL up and running but alas. When accessing http://localhost:8443
> 
> it works fine, hence the connector seems active on the port. But when trying
> to access https://localhost:8443 , my IE7 browser stands hanging for a
> pretty long while until it declares that the page cannot be opened. No error
> messages whatsoever to be found in the tomcat logs.

Check whether you're using APR.
If so, the above document won't help you much - look at
http://tomcat.apache.org/tomcat-5.5-doc/apr.html#HTTPS
instead and check the list archives for more info, since this comes up
quite frequently.

Regards
  mks

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message