tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ewsinc <ews...@gmail.com>
Subject Re: Manager/status not showing any connections but one
Date Sun, 13 May 2007 08:41:40 GMT

as I reported in another post here, the resolution was removing the APR
connector (libtcnative) and using the standard AJP connector.... not sure
why this is so, but now I see many threads opened and remaining open in the
Tomcat Manager.


ewsinc wrote:
> 
> I am running tomcat 6.0.10 on RHEL4. Apache 2.0 is the front end, via
> AJP13/8009 to tomcat.
> Using APR native libraries...
> 
> Everything is nominal, except that when accessing the manager/status, I
> see one and only connection to Tomcat via AJP13 is the one that I am using
> the view the status page. I have like two other IP's coming in that I know
> of, and neither of them show up at all. There is a second thread in the R
> state, but that's it.
> 
> On these same machines last week, running 5.5.23, I was able to see all
> incoming connections appear on this same status page.
> 
> When I list applications, all the suspects appear, the status message
> identifies the right server/version of Tomcat.... 
> 
> Any ideas? Manager seems to be running fine with this one exception.
> 
> thanks,
> tony
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Manager-status-not-showing-any-connections-but-one-tf3730369.html#a10453098
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message