tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ali Kian <alik...@gmail.com>
Subject Re: Possible JSTL/EL bug in 6.0.10
Date Fri, 16 Mar 2007 16:33:01 GMT

Hi Gerald,

I wrote the example [1] please verify your web.xml and faces-config.xml with
example [1]
And make sure to remove all tld file from WEB-INF folder and also mare sure
you delete old jstl.jar

Regards,
Ali

Gerald Holl wrote:
> 
> Rémy Maucherat wrote:
>> On 3/8/07, Gerald Holl <gerald@holl.co.at> wrote:
>>> Well, I think I can't give you access to all the details of our (secret)
>>> project. Anyway, thanks for the offer.
>> 
>> Ok, I am obviously not going to look at your application. What I meant
>> is I would look at a minimal war (containing only one JSP).
> 
> I tried the example from [1]and it works ...
> I have no idea what's wrong with my application.
> 
> Gerald
> 
> [1] 
> http://groups.google.com/group/javaee5/web/setup-enironment-tomcat-6-jsf-1-2-jstl-1-2
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Possible-JSTL-EL-bug-in-6.0.10-tf3361198.html#a9518081
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message