tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <andy.mcne...@bt.com>
Subject Problem using deploy/undeploy ant tasks
Date Tue, 13 Feb 2007 17:09:46 GMT
Hi,

I'm trying to apply changes to a webapp to a running tomcat server.

I'm using an ant target like this 

<target name="redeploy" description="Redeploy web application">
    <echo message="URL  - ${url}"/>
    <echo message="Undeploying dashboard ..."/>
    <undeploy url="${url}" username="${username}" password="${password}"
            path="${path}"/>
    <echo message="Undeploy complete"/>
    <echo message="Redeploying dashboard ..."/>
    <deploy url="${url}" username="${username}" password="${password}"
            path="${path}" war="./rcdashboard_live.war"/>
    <echo message="Redeploy complete"/>
</target>

It all appears to work and I get a BUILD SUCCESSFUL message.

However the web application is no longer available and I get a 404. 

According to the Tomcat manager the webapp is running but I noticed
there is no longer a display name.


In the webapp directory all that is present is the WEB-INF/lib
directory, so getting a 404 message is not surprising


Is there some config that I have to set in the main server/config.xml
file to get this to work ?


Many thanks

Andy

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message