tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "robert lazarski" <robertlazar...@gmail.com>
Subject Re: APR not picking up tcnative-1.dll
Date Tue, 09 Jan 2007 17:24:37 GMT
On 1/8/07, robert lazarski <robertlazarski@gmail.com> wrote:
> On 1/8/07, Caldarale, Charles R <Chuck.Caldarale@unisys.com> wrote:
> > > From: robert lazarski [mailto:robertlazarski@gmail.com]
> > > Subject: Re: APR not picking up tcnative-1.dll
> > > >
> > > > 2) Are you using a 64-bit JVM on the Windows box?
> > >
> > > Nope! We are using the 32bit jvm . Does that matter since the
> > > dll is native ?
> >
> > I suspect so, but I'm not positive.  Try installing the 32-bit version
> > of the dll and see if that works.  Or, go for the gold, and try the
> > 64-bit JVM with the 64-bit dll.
> >
> >  - Chuck
>
> Its late here but I think I nailed this down the be a 'java service
> wrapper' issue, ie, java daemon / service third party native libs.
> When I copied a fresh jboss over and did the same config, apr came up.
> Looks like I need to configure wrapper to be apr aware. Anyone done
> that and perhaps can post their wrapper.conf ?
>

OK, just in case someone searches on this ... win32 tcnative on a
32bit jvm worked fine, _after_ adding this to my wrapper.conf :

wrapper.java.library.path.2=c:\native

where c:\native has the tcnative dll and openssl.exe .

Robert

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message