tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bill Barker" <wbar...@wilshire.com>
Subject Re: Tomcat SSL & SVG
Date Sat, 20 Jan 2007 03:42:58 GMT

<VascoAce@aol.com> wrote in message news:c9d.7ccc0ab.32e2e5e6@aol.com...
> Tomcat users,
>
> My web application was working fine the last 12 months  but all of the 
> sudden
> I can't display SVG inside the JSP pages by using the embed tag. The 
> Tomcat
> server can  display the SVG when I'm not using SSL but fails when I switch 
> to
> SSL. I'm using the correct mime-types for SVG in the conf/web.xml and 
> inside
> the embed tag. I'm using Tomcat 5.5.9 (tried also with 5.5.20), the adobe 
> SVG
> plugin
> 3.03 , and IE 6.0. Somehow Tomcat stopped recognizing the SVG when using 
> SSL.
> Have you experience this problem? How can I force Tomcat to recognize SVG 
> in
> SSL mode? Everything works fine in nonSSL mode and it used to work in SSL
> mode until
> 2 days ago. If I try opening a test.svg file in SSL mode the browser
> complains that the test.svg can not be found. Any help will be 
> appreciated.
>

If you are using SSL via a <transport-guarantee>, then this is a very old 
"feature" of Tomcat.  Search the archives for disableProxyCaching for the 
answers.

> Thanks,
>
> Alberto
> 




---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message