tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andre Prasetya" <>
Subject Re: Applet does not send request to servlet
Date Wed, 17 Jan 2007 08:10:47 GMT
i think attachments are disabled...

On 1/17/07, Teh Noranis Mohd Aris <> wrote:
> Hi,
> I already solve the problem of loading my applet in the web browser. Thank
> you to all. Now, I'm having the problem to send request from the applet to
> the servlet. Attached is the (the servlet which I put in
> package myapp) and (the applet which I put in package
> myapp.applets). I use http://localhost:8080/myapp/AppletLogin to access
> the applet. The same username and password input should link to "Welcome to
> our site", "More cool stuff coming soon" but I got the "Invalid user -
> please try again" message. I tried to modify the codeBase variable in the
> init() method of the applet but could not link to the next page. I think
> that the applet cannot access the servlet in package myapp. The attached
> programs are only short programs in a book. I just want to organize the
> programs in my own directory. Does anyone have any other ideas why this is
> happening? Please help me! Thank you in advance.
> Yours Sincerely,
> ------------------------------
> Need a quick answer? Get one in minutes from people who know. Ask your
> question on Yahoo! Answers<;_ylc=X3oDMTFvbGNhMGE3BF9TAzM5NjU0NTEwOARfcwMzOTY1NDUxMDMEc2VjA21haWxfdGFnbGluZQRzbGsDbWFpbF90YWcx>.
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail:
> To unsubscribe, e-mail:
> For additional commands, e-mail:


People see things the way they are and say "why ?" I see things that never
were and say "Why not ?"

  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message