tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jacob Rhoden <ja...@rhoden.id.au>
Subject Re: Can't startup Tomcat properly, help!
Date Mon, 29 Jan 2007 10:02:05 GMT
You can only run two versions of tomcat if they are configured to use 
different network ports. Make sore both versions are using a different port.

Best Regards,
Jacob

ICT Department wrote:
> New problem, although the one from the other day still exists about the IE
> issues with starting JSPWiki - just can't even attempt to sort this as now
> Tomcat won't start correctly!
>
> Basically, we installed SonicWall ViewPoint (Firewall software for creating
> reports of Internet usage etc) on Friday, and ever since then when I've
> attempted to "Start Service" (Tomcat), it seems to go through the blue bar
> loading but it hasn't started properly..and the "Start Service" option is
> still available!!
>
> However it looks to me that ViewPoint does use Tomcat to run it's
> application on..C:\ViewPoint4\Tomcat\ is a separate installation to the one
> I have for JSPWiki! Any ideas how to resolve this issue?
>
>
> Thanks for reading!
>
> Regards
>
> Chris Tamburro
> ICT Department
> St. Edward's School
> Cheltenham, UK
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>   


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message