tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andreas Deller <andreas.del...@ergon.ch>
Subject Re: HTTP response code "200 -" in access log
Date Wed, 17 Jan 2007 09:56:28 GMT
Hi

A typical entry looks like this:
192.168.11.11 - - [05/Jan/2007:11:23:59 +0100] "GET
/ebanking/css/custom.css HTTP/1.1" 200 -
"https://some.bank.ch/ebanking/login" "Mozilla/4.0
(compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)"

This results in the client getting back a 200, but no contents
for that specific request.
With 'static files' I mean that this only happens when the client
requests a static file like JPG or CSS. If it calls a servlet,
that response is always returned correctly; just the embedded
static files sporadically show this '200 -' problem.

Regards
	Andy

Pid wrote:
> Andreas Deller wrote:
>> Hi
>>
>> I posted this unsuccessfully a week ago under
>> 'Tomcat 4.1.30/5.0.28 empty responses - return code "200 -"',
>> so I rephrase and shorten my question.
>>
>> OS: Solaris & Debian, Tomcat version 4.1.30 and 5.0.28.
>>
>> In the access logs, there are a number of entries with the HTTP
>> status code "200 -". So the client never sees the contents of
>> these files, resulting in incorrect layout (the problem just
>> turns up with static files).
>>
>> I've tried the Tomcat doc, Google, FAQ, mailing lists to no avail.
>> What am I doing wrong?
>>
>> Thanks
>>     Andy Deller
> 
> Can't see your original message in the list i'm afraid.
> 
> I don't understand your question either - you're saying that you see a 
> 200 in the logs, the server returns a static file (do you mean an empty 
> file?).
> 
> Can you, perhaps, explain in more detail?
> 
> 
> p

Mime
View raw message