tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "sv@abitu.ru" ...@abitu.ru>
Subject tomcat 5.5.x problem on solaris 10/11
Date Thu, 04 Jan 2007 10:12:54 GMT
I've experience problem with web app deployments under Solaris.
I have one web app that serves all requests.Context path=""(default app).But
requests for dirs such bin,conf,work,webapp and other in CATALINA_HOME don't
go o my app and served by tomcat.
Under Linux and windows same config works well. Is this known?Have you some
workarounds or fixes for this?
exists in versions 5.5.15-20(lower no tested)
------------------------------
-------------------------------------------------------
<Server port="8005" shutdown="SHUTDOWN">

 <Service name="Catalina">
   <Connector
           port="80"
           enableLookups="false"
           useBodyEncodingForURI="true"
           maxSpareThreads="100"
           compression="on"
           compressionMinSize="2048"
           noCompressionUserAgents="gozilla, traviata"
           compressableMimeType="text/html,text/xml,text/plain"
           />
   <Engine name="Catalina" defaultHost="host">
           <Host name="host"
                 autoDeploy="false" deployXML="false">
           </Host>
   </Engine>

 </Service>
</Server>
-------------------------------------------------------------------------------------
<Context path="" docBase="/opt/app/" debug="0" reloadable="false"/>


Thanks,Sergey


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message