tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Asensio, Rodrigo" <rodrigo.asen...@gilbarco.com>
Subject RE: Tomcat plugin in eclipse environment
Date Thu, 28 Dec 2006 19:53:04 GMT
Sysdeo sucks, if you get WST of eclipse (http://www.eclipse.org/webtools/) you have a great
eclipse integration, its free and it allows you have several servers in you ide (jboss, bea,
tomcat, etc.)
 
regards

________________________________

From: Suchitha Koneru (sukoneru) [mailto:sukoneru@cisco.com]
Sent: Thu 12/28/2006 9:55 AM
To: users@tomcat.apache.org
Subject: Tomcat plugin in eclipse environment



Hello Tomcat users,
I am trying to use the sysdeo plug in in eclipse env , to start/stop
tomcat, so that debugging web applications , would be possible.
I have the following problem , when  trying to use the sysdeo plugin
version (tomcat_3.2.0.beta3). I have set up the eclipse environment as
per the instructions given on the page
(http://www.sysdeo.com/eclipse/tomcatplugin
<http://www.sysdeo.com/eclipse/tomcatplugin> ). I also , went through
the   tutorials, on this page.

Tomcat_Base  C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat5.5
Tomcat Home C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat5.5
server.xml - C:\Program Files\Apache Software
Foundation\Tomcat5.5\conf\server.xml

When I try to start , tomcat server from eclipse env , I get the
following exception

 log4j:WARN No appenders could be found for logger
(org.apache.catalina.startup.Bootstrap).
log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
java.lang.NoClassDefFoundError:
org/apache/tomcat/util/log/SystemLogHandler
 at java.lang.Class.getDeclaredConstructors0(Native Method)
 at java.lang.Class.privateGetDeclaredConstructors(Unknown Source)
 at java.lang.Class.getConstructor0(Unknown Source)
 at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
 at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
 at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.init(Bootstrap.java:224)
 at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:409)


When I start , tomcat server manually , using bin/startup.bat, the
server starts without any exceptions.

is there any property , which Iam missing, please let me know.

I googled on this topic, I tried couple of suggestions, of including
tomcat jars in class path, but it did not help.

We need a debugging env for our project as soon as possible, otherwise
we'll end up with  thousands  of system.out.print statements.
Any help is greatly appreciated.



thanks,
Suchitha.




This message (including any attachments) contains confidential 
and/or proprietary information intended only for the addressee.  
Any unauthorized disclosure, copying, distribution or reliance on 
the contents of this information is strictly prohibited and may 
constitute a violation of law.  If you are not the intended 
recipient, please notify the sender immediately by responding to 
this e-mail, and delete the message from your system.  If you 
have any questions about this e-mail please notify the sender 
immediately. 

Mime
View raw message