tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Gainty" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: Request for WMV file to machine name doesn't work
Date Mon, 06 Nov 2006 14:20:34 GMT
that *should* work
go to tomcat box
ipconfig /all to view the IP assigned to the box

go to another box
nslookup IP to view the machine name

ensure your machine name resolves to  the same IP as the IP assigned for the tomcat box

Anyone else?
M-
This e-mail communication and any attachments may contain confidential and privileged information
for the use of the 
designated recipients named above. If you are not the intended recipient, you are hereby notified
that you have received
this communication in error and that any review, disclosure, dissemination, distribution or
copying of it or its 
contents
----- Original Message ----- 
From: "Zachary Wiener" <zwiener@caci.com>
To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
Sent: Monday, November 06, 2006 8:54 AM
Subject: Re: Request for WMV file to machine name doesn't work


>I still have the problem even if I do add the MIME type.  And the problem 
> occurs only when I am on the same machine as where Tomcat is installed, 
> and I request the file using http://<machine name:8080> as opposed to 
> http://localhost:8080.  In any case, to specify the correct mime type 
> modify <tomcat root>/conf/web.xml and add the following:
> 
>    <mime-mapping>
>        <extension>wmv</extension>
>        <mime-type>video/x-ms-wmv</mime-type>
>    </mime-mapping>
> 
> You might have to restart tomcat afterwards.
> 
> 
> 
> 
> 
> Zeina Aoun <zn_aoun@yahoo.com> 
> 11/03/2006 01:48 PM
> Please respond to
> "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
> 
> 
> To
> Tomcat Users List <users@tomcat.apache.org>
> cc
> 
> Subject
> Re: Request for WMV file to machine name doesn't work
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> Hi!
> 
> I am having the same problem and had posted my question earlier.
> 
> I have installed 2 media files 1 is .wmv and the other is .rmvb, both of 
> the files open as text in the browser for some starnge reason.
> 
> Ppl told me to set the correct mime in web.xml, but I am just a basic 
> user, I did not understand what to do.
> 
> Can u please tell me how u set the correct mimie in web.xml?
> 
> Thank u
> 
> 
> ----- Original Message ----
> From: Zachary Wiener <zwiener@caci.com>
> To: users@tomcat.apache.org
> Sent: Friday, November 3, 2006 8:23:30 AM
> Subject: Request for WMV file to machine name doesn't work
> 
> 
> Hello.  I have Tomcat 5.0.28 installed on my Windows XP machine.  Under 
> webapps I have a website installed, and under the website I have a *.wmv 
> file installed.  If I access this file through Internet Explorer as 
> http://<machine_name>:8080/mysite/test.wmv, the file does not open in 
> media player, but displays as text.  I have made sure that the web.xml has 
> 
> the mime type defined.  If I access the file as 
> http://localhost:8080/mysite/test.wmv, the file will be played in media 
> file.  If I access the file from a different machine and access as 
> http://<machine_name>:8080/mysite/test.wmv, the file will be played in 
> media player.  My question is, if I am logged into my machine and I access 
> 
> the file using the machine name, why is it displayed as text, but 
> localhost works?  Thank you.
> 
> 
> 
>
Mime
View raw message