tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John McPeek <spamb...@bellsouth.net>
Subject Re: Webapp runs on Tomcat 5.5.9 but not 5.5.20
Date Mon, 06 Nov 2006 19:37:08 GMT
Hi John,
 Are you running this with WTP in eclipse? I see that Chuck was talking 
about the <Context> tag. WTP puts the <Context> tag in the server.xml 
like days gone by. This may be related to your situation.

John

>>From: John Langan [mailto:langanj@homes.com] 
>>Subject: Webapp runs on Tomcat 5.5.9 but not 5.5.20
>>
>>I have tried various things with no luck including editing
>>C:\apache-tomcat-5.5.20\conf\server.xml,
>>    
>>
>
>You should not be putting <Context> tags in conf/server.xml.
>
>  
>
>>C:\apache-tomcat-5.5.20\conf\Catalina\localhost\context.xml and
>>    
>>
>
>The above file should not exist; if you created it, delete it ASAP.
>
>  
>
>>C:\apache-tomcat-5.5.20\conf\Catalina\localhost\ProjectName.xml.
>>    
>>
>
>This file should contain the <Context> element and attributes for your
>app, if you did not create a META-INF/context.xml within the app.
>(Don't do both.)
>
>What's in the above file?  Anything in the catalina log?
>
> - Chuck
>
>
>THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY
>MATERIAL and is thus for use only by the intended recipient. If you
>received this in error, please contact the sender and delete the e-mail
>and its attachments from all computers.
>
>---------------------------------------------------------------------
>To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>
>  
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message