tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Darek Czarkowski <dczarkow...@infinitesource.ca>
Subject Re: Unable to read TLD "META-INF/c.tld" from JAR file
Date Wed, 01 Nov 2006 20:20:57 GMT
On Wed, 2006-11-01 at 12:02 -0800, Darek Czarkowski wrote:
> On Wed, 2006-11-01 at 20:05 +0200, Vasiliy Keretsman wrote:
> > Not while Tomcat is running.
> > I am aware of the work folder. It happens when Tomcat starts with
> > empty work folder.
> > 
> > Just upgraded to J2SDK1.4.2_12 - the same result
> > 
> > On 01/11/06, Darek Czarkowski <dczarkowski@infinitesource.ca> wrote:
> > > Are you deleting the content of work folder while tomcat is running?
> > > Don't!
> > >
> > > "Work Folder: Automatically generated by Tomcat, this is where Tomcat
> > > places
> > > intermediate files (such as compiled JSP files) during it's work. If you
> > > delete this directory while Tomcat is running you will not be able to
> > > execute JSP pages."
> > >
> > > --
> > > Darek Czarkowski
> > > www.infinitesource.ca
> > > darekc at infinitesource dot ca
> > >
> > >
> > >  On Wed, 2006-11-01 at 19:03 +0200, Vasiliy Keretsman wrote:
> > > > Hello!
> > > >
> > > > Strange problem appears with Tomcat. It can't read the tlds from JAR
> > > > file (standard.jar).
> > > > org.apache.jasper.JasperException: Unable to read TLD "META-INF/c.tld"
> > > > from JAR file
> > > >
> > > > It happens only once when Tomcat/work folder is empty. After page
> > > > refresh everything goes well.
> > > >
> > > > Details:
> > > > 1. Tomcat 5.0.28
> > > > 2. J2SDK 1.4.2_02
> > > > 3. standard.jar is not corrupted and includes all tlds in META-INF
> > > > 4. WEB-INF/lib doesn't contain jsp-api.jar
> > > >
> > > > Any ideas?
> > > >
> > > > Thanks in advance
> > > >
> > > > Best regards,
> > > > Vasiliy
> > > >
> > > > ---------------------------------------------------------------------
> > > > To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> > > > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> > > > For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> > > >
> > >
> > >
> > >
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> > > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> > >
> > >
> > 
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> > 
> 
> Should have tried google first, if you did, you should provide more
> details. Here is what searching for your problem comes up with.
> 
> http://saloon.javaranch.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?
> ubb=get_topic&f=50&t=007815
> 
> Is this similar to your problem? Or perhaps you are deploying jsp-
> api.jar with your application? there is number of reasons this could be
> happening.
> 

I am sorry I didn't see the details. perhaps there is a problem with
running tomcat with compatibility package and having tld's in WEB-
INF/lib/standard.jar file.


-- 
Darek Czarkowski
Ph: 604 294 6557 (Ext. 113)
Fx: 604 294 6507
www.infinitesource.ca
darekc at infinitesource dot ca


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message