tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John Langan" <lang...@homes.com>
Subject RE: Webapp runs on Tomcat 5.5.9 but not 5.5.20
Date Mon, 06 Nov 2006 20:53:23 GMT
Thanks Larry for the advice, which solved the problem. Thanks also to Chuck
and John for the speedy replies and help.

My web application does display a directory listing in 5.5.9 and so I have
edited conf/web.xml to set listings to true and now  my webapp runs.

I'm using eclipse 3.2 with WTP but there are no <Context> tags in the
server.xml and all the editing I did has been removed.
I have also removed the files
C:\apache-tomcat-5.5.20\conf\Catalina\localhost\context.xml and
C:\apache-tomcat-5.5.20\conf\Catalina\localhost\AppName.xml.

I have META-INF/context.xml in my app, which contains the following.
<Context path="AppName" debug="1" reloadable="true">
	<!-- Default set of monitored resources -->
	<WatchedResource>WEB-INF/web.xml</WatchedResource>
	<WatchedResource>META-INF/context.xml</WatchedResource>
<!--Database info -->
</Context>

Thanks again for the help.

John.


-----Original Message-----
From: Larry Isaacs [mailto:Larry.Isaacs@sas.com] 
Sent: Monday, November 06, 2006 3:00 PM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: Webapp runs on Tomcat 5.5.9 but not 5.5.20

Just in case, does your web application display a directory
listing in 5.5.9?  If so, be aware that directory listings
have been turned off in conf/web.xml for 5.5.20 (I forget in
which version this occurred) due to the potential of a DOS
attack if your web application contains lots of files.  Other
URLs that don't request a directory listing should work.

Cheers,
Larry

> -----Original Message-----
> From: John Langan [mailto:langanj@homes.com] 
> Sent: Monday, November 06, 2006 2:07 PM
> To: users@tomcat.apache.org
> Subject: Webapp runs on Tomcat 5.5.9 but not 5.5.20
> 
> Webapp runs on Tomcat 5.5.9 but not 5.5.20
> 
>  
> 
> I compile my war file using eclipse and it runs no problem on 
> Tomcat 5.5.9 but if I try to run the same war on 5.5.20 then 
> I get the error report
> 
> The requested resource (/ProjectName/) is not available.
> 
>  
> 
> I have tried various things with no luck including editing 
> C:\apache-tomcat-5.5.20\conf\server.xml,
> 
> C:\apache-tomcat-5.5.20\conf\Catalina\localhost\context.xml and
> 
> C:\apache-tomcat-5.5.20\conf\Catalina\localhost\ProjectName.xml.
> 
>  
> 
> I'm really stumped so any suggestions as to why an identical 
> webapp runs on one version of Tomcat but not a more recent 
> one would be gratefully received.
> 
> I'm using Struts, Windows XP and JDK 1.5.0_09.
> 
>  
> 
> John.
> 
>  
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message