tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Akinola Oke" <akin...@hispeed.ch>
Subject Problem starting tomcat sucessfully
Date Thu, 30 Nov 2006 22:00:42 GMT
I just installed tomcat 4.131 and the environment variables correctly set.
However when launched, the start still did not complete successfully. Below
is where the startup is being freeze. Is there any thing I should change in
the "jk2.properties" file? 

30.11.2006 21:37:44 org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init 
INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-8080 
Starting service Tomcat-Standalone 
Apache Tomcat/4.1.31 
30.11.2006 21:37:46 org.apache.struts.util.PropertyMessageResources <init> 
INFO: Initializing, config='org.apache.struts.util.LocalStrings',
returnNull=tru 
e 
30.11.2006 21:37:46 org.apache.struts.util.PropertyMessageResources <init> 
INFO: Initializing, config='org.apache.struts.action.ActionResources',
returnNul 
l=true 
30.11.2006 21:37:47 org.apache.struts.util.PropertyMessageResources <init> 
INFO: Initializing, config='org.apache.webapp.admin.ApplicationResources',
retur 
nNull=true 
30.11.2006 21:37:49 org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start 
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080 
30.11.2006 21:37:49 org.apache.jk.common.ChannelSocket init 
INFO: JK2: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009 
30.11.2006 21:37:49 org.apache.jk.server.JkMain start 
INFO: Jk running ID=0 time=0/187
config=C:jakarta-tomcat-4.1.31confjk2.prope


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message