tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Smith <d...@cornell.edu>
Subject Re: error while running a webapp
Date Fri, 06 Oct 2006 14:40:01 GMT
Hassan Schroeder wrote:
> On 10/6/06, David Smith <dns4@cornell.edu> wrote:
>> A word of caution -- autoReconnect=true is more a hack than a solution.
>> Recent experience of users in another list I'm on suggest it's really
>> hit or miss whether it actually recovers a stale connection or not.
>
> I don't recall ever having a problem with it (what list was that on, 
> BTW?)
> but now revisiting the Connector/J doc
> <http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/connector-j-reference-configuration-properties.html>

>
> I notice use of autoReconnect is "not recommended" and there's also a
> "autoReconnectForPools" -- any experience with that?
>
Magnolia-user. The CMS uses Apache Jackrabbit which in turn has a 
Persistence Manager that keeps its connection for the life of the 
webapp. An alright design for a desktop app, bad for webapps . A couple 
of us have had to write our own fixes.

>> It's best in a design pattern to implement a connection pool,,,
>
> Of course.
>
>> As far as the OP's problem is concerned, some additional information
>> like relevant log and code excerpts would be most helpful.
>
> Uh, did you look at the log excerpt in the referenced PDF? :-)
>
Didn't see a PDF. Will have to book again.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message