tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sean Overby" <sove...@solvepoint.com>
Subject RE: Tomcat, ajp, IIS - loosing connection
Date Mon, 16 Oct 2006 15:18:26 GMT
Hi,

We to have been having major issues with IIS --> apj ---> Tomcat, once the
connector dies the only thing that fixes it for us is restarting the IIS
admin service. If your using the 1.2.15 or higher connector you might want
to try upping the connection pool setting in the connector config to match
the size of your thread pool on the Tomcat side. Good luck. 


-----Original Message-----
From: Peter Olin [mailto:peter.olin@gmail.com] 
Sent: Monday, October 16, 2006 11:06 AM
To: users@tomcat.apache.org
Subject: Tomcat, ajp, IIS - loosing connection


Hi!

After a day or so a fully functional setup (IIS, AJP Tomcat) doesn't work
any longer.

Tomcat is still running, and surfing to the Tomcat port works fine, but
going through IIS no longer works. (See log excerpt below)

I've been searching the archives and Googling all over but can't find any
resolution to this problem I have.

We're using the following:

   - Tomcat 5.0.28
   - ajk 2.19
   - IIS

Configuration has been made according to instructions at:
http://tomcat.apache.org/connectors-doc/howto/iis.html and as I said,
everything works fine. For a while.

This is what the log says:


[Fri Oct 13 13:08:09 2006] [5788:13544] [error] jk_ajp_common.c (947):
(ajp15w) can't receive the response message from tomcat, network problems or
tomcat is down (xx.xx.xx.xx:8009), err=-54 [Fri Oct 13 13:08:09 2006]
[5788:13544] [error] jk_ajp_common.c (1536):
(ajp15w) Tomcat is down or refused connection. No response has been sent to
the client (yet) [Fri Oct 13 13:08:09 2006] [5788:13544] [info]
jk_ajp_common.c (1828):
(ajp15w) receiving from tomcat failed, recoverable operation attempt=0 [Fri
Oct 13 13:08:09 2006] [5788:13544] [info]  jk_ajp_common.c (1867):
(ajp15w) sending request to tomcat failed,  recoverable operation attempt=1


Any clues on how to resolve this would be very much appreciated.

Kind regards,

-- 
Peter Olin


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message