tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "brian bay" <brian.f....@gmail.com>
Subject Re: [REPOST] Can't get apache and Tomcat to talk
Date Tue, 19 Sep 2006 22:43:08 GMT
sorry I failed to mention that I was running tomcat5.5.17...  minor details.

On 9/15/06, Rob Tanner <rtanner@linfield.edu> wrote:
>
>  Mark,
>
> Thank you.  That took care of the problem.
>
> -- Rob
>
>
> On 09/15/2006 05:28 PM, Mark Thomas wrote:
>
> Rob Tanner wrote:
>
>  Brian,
>
> Adding the <Listener ... /> parameter you suggest  generates a
> java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.jk.config.ApacheConfig.
> Where should I find the jarfile containing that class?  It's new to me
> and I know I'm not using that listener in my install of Tomcat-4.1.31 on
> another machine.  And when I modify the AJP/1.3 connector to include the
> line: protocol="AJP/1.3".  I presume the two errors are related.  Is
> this something new in 4.1.32?
>
>  There is a bug in 4.1.32 that breaks the configuration of the AJP
> connector. Use 4.1.34 instead. That will work with your 4.1.31 config.
>
> Mark
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message