tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
Subject Failed authenticate() test ??
Date Tue, 12 Sep 2006 22:48:08 GMT
We used to use tomcat4 and start using tomcat5(start using different DB also).
Basically I have copied server.xml (tomcat4) to server.xml(tomcat5) with
changes. Did same thing for web.xml files also.

Other two webapps work fine so far, but I am having problem to get running
one which uses <form method="POST"
action="j_security_check" name="security">
for authentication. When I tried to login I get below; It says first successful
and fails. Could not figure it out. I have tried to put REALM outside of the
HOST and inside HOST tag in server.xml but did not do any difference also.
Thanks for help.

My part of web.xml

                        <role-name>Consultant Manager</role-name>
                        <role-name>Employee Manager</role-name>


[30 Jun 2006 02:38:41,980] 106459 [http-8080-Processor23] DEBUG
org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase  - Security checking
POST /ulc/db/j_security_check
[30 Jun 2006 02:38:41,981] 106460 [http-8080-Processor23] DEBUG
org.apache.catalina.authenticator.FormAuthenticator  - Authenticating username
[30 Jun 2006 02:38:42,049] 106528 [http-8080-Processor23] DEBUG
org.apache.catalina.authenticator.FormAuthenticator  - Authentication of
'APRESLEY' was successful
[30 Jun 2006 02:38:42,050] 106529 [http-8080-Processor23] DEBUG
org.apache.catalina.authenticator.FormAuthenticator  - Redirecting to original
[30 Jun 2006 02:38:42,050] 106529 [http-8080-Processor23] DEBUG
org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase  -  Failed authenticate()
test ??/ulc/db/j_security_check
[30 Jun 2006 02:38:42,051] 106530 [http-8080-Processor23] DEBUG
org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase  - Security checking
GET /ulc/db/Navigate

This mail sent through IMP:

To start a new topic, e-mail:
To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message