tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jan Andersson <Jan.Anders...@se.ibm.com>
Subject Tomcat 5.0/5.5 doesn't start using 'Configure Tomcat' dialog
Date Fri, 18 Aug 2006 11:03:02 GMT
Hi all!

Trying to get Tomcat going with my app-under-development. Problem is that 
Tomcat refuses to start if I'm using the 'Configure Tomcat' dialog (i.e. 
Start->Programs->Apache Tomcat 5.5->Configure Tomcat). No message, it just 
silently fails. Logs are not touched at all.

Crazy thing here is that if I start Tomcat from the Windows services 
dialog (Start->Control Panel->Administrative Tools->Services->Apache 
Tomcat) it starts all right. Moreover, my app needs additions to the 
classpath and a flag to the JVM, and I add and apply these in the 
'Configure Tomcat' dialog. Even though I start Tomcat from the Windows 
services dialog (which doesn't allow for tampering with classpath and JVM 
arguments), my app works correctly. And I'm completely sure it would NOT 
work at all without my classpath and JVM settings.

Have experienced this using Windows XP Prof with Tomcat 5.5 and Windows 
2000 with Tomcat 5.0.

Anyone have an idea of what this is all about?
____________________________________________

Med vänlig hälsning / Kind Regards
Jan Andersson
Senior Software Engineering Specialist


IBM Svenska AB, 164 92 Stockholm
Visiting address: Isafjordsgatan 1, Kista
Tel: +46 70 793 23 02
E-mail: jan.andersson@se.ibm.com
  
Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message