tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Duong BaTien <duong.bat...@gmail.com>
Subject RE: session drop from https to http
Date Mon, 28 Aug 2006 15:39:19 GMT
Greetings:

I have the same problem and look for any suggested solution. In my case,
any user coming to the site has a session tag with username such as
Guest-xxx. The user is dynamically directed to secure (https) and
non-secure (http) section depending on the requested resources.
Currently, a user needs to signOn twice with the same username before
the identified session is sticked. 

Thanks.

On Mon, 2006-08-28 at 13:20 +0200, Amir S wrote:
> Hi,
> 
> Please note that the problem I describe only happen in the first time the
> HTTP and HTTPS combination is performed.
> For example if I use http and then https and then http the session stays the
> same.
> But if I start with https and then http then the session drops and a new
> session is allocated and then if I move to https and the http every thing is
> then fine.
> Any ideas how to resolve this problem?
>  
> Thanks
> Amir 
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: josemanuel lopez [mailto:josemanuellopez@yahoo.com] 
> Sent: Monday, August 28, 2006 1:00 AM
> To: Tomcat Users List
> Subject: Re: session drop from https to http
> 
> 
> Hi 
> 
> The reazon is because the seesion is  created with
> info  from the call: example: IP address,  Port Etc, 
> and  Tomcat has to  create  a new session because the
> info is different, I'm being trying to find a solution
> for this problem, but still I'm working on that. I'll
> keep you  posted...or if you  find a solution please
> forward that  to me
> 
> Thanks
> 
> --- Amir S <amir@lastversion.com> wrote:
> 
> > Hi All,
> > 
> > I have a Jakarta 5.0.28.
> > When entering the tomcat first
> > https://127.0.0.1/a.jsp and then
> > http://127.0.0.1/b.jsp
> > The sessionID changes?!
> > In the revise (http://127.0.0.1/b.jsp and then
> > https://127.0.0.1/a.jsp)
> > order it does not, why is that?!
> > How can I fix it?
> > Please note that the different is in the HTTPS and
> > HTTP order.
> >  
> > Regards,
> > Amir S
> >  
> > 
> > 
> > 
> >
> ---------------------------------------------------------------------
> > To start a new topic, e-mail:
> > users@tomcat.apache.org
> > To unsubscribe, e-mail:
> > users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> > For additional commands, e-mail:
> > users-help@tomcat.apache.org
> > 
> > 
> 
> 
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
> http://mail.yahoo.com 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message