tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Siom...@planalto.gov.br
Subject 404 persists for one servlet while another works fine
Date Fri, 07 Jul 2006 21:01:35 GMT
Hi all again,

I am facing a weird problem. I got 2 servlets. One of them works pretty fine
while the other one is not found. Both are in the same place. I think the
problem has to do with path. 

The first servlet I call directly from index.htm, it preforms a search in a
database table and displays results in a jsp form. This works fine. I see
the rows of the table.

This jsp page has a link to a registerWhatever.htm form, and this
registerWhatever.htm form has a button that calls the other servlet. This is
where I get the error. The 404 message.

type Status report
message /Sisc/servlet/RegistraMarcaPropriedade
description The requested resource (/Sisc/servlet/RegistraMarcaPropriedade)
is not available
The address I see is perfect just like the other one:
http://localhost:8899/Sisc/servlet/RegistraMarcaPropriedade
This is driving me crazy. It was working fine before and the only thing I
did was:
turned a htm form to a jsp form to display the results of the search. Before
I had a static htm form with a link to registerWhatever.htm form (with
fields and a button to include data into the database). 
How can I always start my redirection from the application root folder?
Any help is welcome

Siomara


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message