tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Propes, Barry L" <barry.l.pro...@citigroup.com>
Subject RE: Intermittant images using https on tomcat
Date Thu, 20 Jul 2006 23:20:02 GMT
you say this is only happening in IE? Not a Mozilla browser like FF or Netscape?

I'd try right clicking on the images to see the properties, and specific URLs in question
to verify they all look correct.

-----Original Message-----
From: Rob [mailto:unknown-rider@earthlink.net]
Sent: Thursday, July 20, 2006 6:13 PM
To: users@tomcat.apache.org
Subject: RE: Intermittant images using https on tomcat



Hi Barry,

I've got a redirector filter in place, so if the URL needs to be https
instead of http, it's redirected prior to being sent to the servlet.  It's
also strangely intermittant - I click on the same https URL, and sometimes
it shows the image and sometimes not.

Does that help at all?

Rob

-----Original Message-----
From: Propes, Barry L [mailto:barry.l.propes@citigroup.com]
Sent: Thursday, July 20, 2006 6:05 PM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: Intermittant images using https on tomcat


would they (the images) perhaps be cached in under  http? And trying to
access that when traversing to https?

-----Original Message-----
From: Rob [mailto:unknown-rider@earthlink.net]
Sent: Thursday, July 20, 2006 4:52 PM
To: users@tomcat.apache.org
Subject: Intermittant images using https on tomcat



Hi Everyone,

I'm implmenting https and http on my tomcat instance.  On http the images
display ok, but under https sometimes images don't display when browsing the
site with internet explorer only.  This is true for the dev and production
systems when using internet explorer.  The other browsers work fine.  My
https connector is pretty standard:

    <Connector port="443" maxHttpHeaderSize="8192"
               maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
               enableLookups="false" disableUploadTimeout="true"
               acceptCount="100" scheme="https" secure="true"
               clientAuth="false" sslProtocol="TLS"
               keystoreFile = "e:\tomcat\bin\.keystore"
keystorePass="xxxxxxx" />

Anyone run across this before?  I've looked around the web but haven't found
anything like this.  It's got me baffled.

Best Regards,

Rob


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message