tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "McRaven, Brian" <bm185...@ncr.com>
Subject Not able to start server
Date Mon, 10 Jul 2006 20:30:32 GMT
I have two separate installations of tomcat.  One is version 5.5 and the
other is something I downloaded from www.coreservlets.com that is a
preconfigured version of tomcat 5.5.9.  I have two separate errors with
these programs when I go to start up the server.  A solution to either
would be great.  So which ever one seems like the best one to reply on.
With the regular full version I get an error of the start up hangs after
this line is printed:

(Date and Time)  org.apache.catalina.startup.Catalina start

This happens early in the start up process and couldn't be more than 10
lines like that deep into the program.  I think I managed to get all of
the proper changes implemented to make the tomcat server run but I may
have missed one.  I've looked over the list on www.coreservlets.com
website and I think I got all modifications placed correctly but I am a
little grey in there in places.

On the preconfigured version I get a different sort of error.  The
server runs through all of its set up lines from what I can tell but the
program just runs straight through and I'm left with out a window for my
server.  I just tried running the program and I got the same hang state
on the same line as I get for the full version of tomcat.  I'm using
port 80.

Brian McRaven

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message