tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bansal, Tarun" <Tarun.Ban...@ps.net>
Subject RE: Unable to run tomcat
Date Mon, 17 Jul 2006 08:31:26 GMT
Actually I have metaframe server running on the client machine on port
8080 but there is nothing running on port 9000

-----Original Message-----
From: Johan van den Berg [mailto:vdberj@unisa.ac.za] 
Sent: Monday, July 17, 2006 1:55 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Unable to run tomcat

This could mean that a previous startup is still busy, or that you
actually have another tomcat running on the same machine?

I would suggest rebooting, starting tomcat, and monitoring the logs very
closely.

Regards
Johan

On Mon, 2006-07-17 at 13:51 +0530, Bansal, Tarun wrote:
> Hi
> 
> I tried to run tomcat 5.0 on my machine but it is giving the following
> error:
> 
> 
> Error initializing endpoint <java.net.BindException: Address in use:
> JVM_Bind:9000>java.net.BindException: Address in use: JVM_Bind:9000
> 
> 
> Please help
> 
> 
> Thanks and Regards
> 
> 
> Tarun Bansal
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message