tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Miehs <and...@2sheds.de>
Subject Re: Urgent...
Date Tue, 06 Jun 2006 14:34:08 GMT

In both tomcat/conf directories do a

grep 'port=' server.xml


Regards

Andrew


On 06/06/2006, at 4:25 PM, Christian Jean wrote:

> JDK 1.5 (AMD 64-bit) had been installed for several months already  
> with
> JAVA_HOME configured correctly.
>
> Jeach!
>
> On 6/6/06, Bob Hall <rfhall3@yahoo.com> wrote:
>>
>> --- Christian Jean <christian.jean@gmail.com> wrote:
>>
>> > I've been successfully using various version of
>> > Tomcat for serveral years
>> > with the same certificate... all worked well.
>> >
>> > I wanted to test the stability of Tomcat 5.5.17, so
>> > I installed in on the
>> > same server but renamed all the 8XXX ports to 9XXX
>> > so that it could be run
>> > in parallel to the 5.0.28 server.  When I started
>> > the 5.5.17 server, I
>> > noticed that I could not get the HTTPS (SSL) pages
>> > working correctly.  The
>> > normal HTTP pages were working correctly though.
>> >
>> > Then the real trouble started!!  I could not load
>> > any HTTPS pages from any
>> > server thereafter...
>> >
>> > The SSL pages DID work on the 5.0.28 prior to
>> > testing the 5.5.17, but now
>> > HTTPS no longer works at all.  When trying to load
>> > the ssl pages from the
>> > browser it says nothing... just a timeout occures.
>> >
>> > The logs don't show a single trace that something (a
>> > page) was not properly
>> > sent.
>> >
>> > Using 'netstat -ln' shows that the ports are
>> > successfully bound.
>> >
>> > The only message I'm capable of getting is with
>> > lynx:
>> >
>> >  bash>   lynx https://localhost:8443
>> >
>> > Will display the following line:
>> >
>> >   SSL error:Can't find common name in
>> > certificate-Continue? (y)
>> >
>> > Appart from installing and running server 5.5.17,
>> > nothing has changed on my
>> > server, so its weird that my production 5.0.28
>> > should stop working because
>> > of this test???
>> >
>>
>> Christian,
>>
>> You mention that no other changes were made on
>> the server, but did you happen to also install
>> jdk/jre 1.5 and/or change JAVA_HOME?
>>
>> -Bob
>>
>> __________________________________________________
>> Do You Yahoo!?
>> Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around
>> http://mail.yahoo.com
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>
>>


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message