tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Gainty" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: query
Date Mon, 26 Jun 2006 12:08:56 GMT
In that scenario I would un-install the First webapp server (OracleAppServer?) as it seems
there is a port conflict (sounds like port 8080 was acquired by OracleAppServer)
First WebAppServer (assume this is OracleAppServer) has acquired the ports that your second
webapp server requires..
and there is a deadlock situation occurring--

Keep us apprised,
Martin --
This email message and any files transmitted with it contain confidential
information intended only for the person(s) to whom this email message is
addressed.  If you have received this email message in error, please notify
the sender immediately by telephone or email and destroy the original
message without making a copy.  Thank you.

  ----- Original Message ----- 
  From: veena v 
  To: Tomcat Users List ; Martin Gainty 
  Sent: Monday, June 26, 2006 3:53 AM
  Subject: Re: query


  Yes, I had installed some web app server.



   
  On 6/24/06, Martin Gainty <mgainty@hotmail.com> wrote: 
    Venna-

    It appears that you *may have* installed another webapp server-
    When you installed Oracle do you remember installing oc4j or any of the 
    Oracle App Servers along with the DB?

    Martin --
    This email message and any files transmitted with it contain confidential
    information intended only for the person(s) to whom this email message is
    addressed.  If you have received this email message in error, please notify 
    the sender immediately by telephone or email and destroy the original
    message without making a copy.  Thank you.

    ----- Original Message -----
    From: "veena v" < veenagaikwad@gmail.com>
    To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
    Sent: Saturday, June 24, 2006 9:43 AM
    Subject: Re: query


    > There is no error message. Tomcat does start and automatically shuts down. 
    >
    > On 6/22/06, Sameer Acharya <acharya_sam@yahoo.com> wrote:
    >>
    >> What are the error messages you are seeing during tomcat startup ? Or try 
    >> giving the log.
    >> -Sameer
    >>
    >> veena v <veenagaikwad@gmail.com> wrote: I have windows xp installed on
my
    >> system. I installed tomcat 4.1 and it
    >> was working properly. But after installing oracle 9i tomcat is not
    >> working
    >> though i have installed tomcat and oracle on different port. Please do
    >> help
    >> me. 
    >>
    >>
    >>
    >> ---------------------------------
    >> Do you Yahoo!?
    >> Next-gen email? Have it all with the  all-new Yahoo! Mail Beta.
    >>
    >

    --------------------------------------------------------------------- 
    To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
    To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org 
    For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org




Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message