tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Venkatesh Babu <venkatbab...@yahoo.com>
Subject Problem while deploying war
Date Fri, 02 Jun 2006 10:00:16 GMT
Hi all,

I'm using Tomcat 4.1.31.

I have a war file and I'm using the ant target
"<deploy>" to deploy this war. Here is the code
snippet of my build.xml :

    <property name="tomcat.server.name"
value="localhost"/>
    <property name="tomcat.server.port" value="8080"/>
    <property name="tomcat.user.name" value="admin"/>
    <property name="tomcat.user.password"
value="admin"/>

    <property name="app.deploy.manageurl"
value="http://${tomcat.server.name}:${tomcat.server.port}/manager"/>


    <target name="deployapp" depends="war">
        <deploy
               url="${app.deploy.manageurl}"
               path="/app1"
	       war="${basedir}/app1.war"
               username="${tomcat.user.name}"
               password="${tomcat.user.password}"/>
    </target>

But when I call this target, I'm getting a strange
error:

BUILD FAILED
C:\temp\app1\build.xml:33:
java.net.MalformedURLException: unknown protocol: c

I have taken "catalina-ant.jar" from
${TOMCATHOME}/lib/ and placed that in ${ANT_HOME}/lib
but still having this problem.

Can anybody help me and point out what might be the
problem?

Thank you,
Venkatesh


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message