tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Fenlason, Josh" <jfenla...@ptc.com>
Subject RE: Native Connector Question
Date Tue, 09 May 2006 16:09:58 GMT
That sucks.  Thanks for the pointer though.  How come it works on
Windows?  Thanks.
,
Josh. 

> -----Original Message-----
> From: Mladen Turk [mailto:mladen.turk@jboss.com] 
> Sent: Tuesday, May 09, 2006 11:00 AM
> To: Tomcat Users List
> Subject: Re: Native Connector Question
> 
> Fenlason, Josh wrote:
> > My native lib binary is fine because setting 
> LD_LIBRARY_PATH works fine.  
> > I've tried adding -Djava.library.path to JAVA_OPTS and 
> CATALINA_OPTS in my Tomcat startup script, but it isn't 
> loading the native connector.  Any thoughts on why the second 
> method isn't working?  Thanks in advance.
> 
> See:
> http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=4280189
> 
> java.library.path is read-only (regarding the system), so you 
> will need LD_LIBRARY_PATH set up for natives.
> The major problem is that it is wrongly documented by Sun.
> 
> Regards,
> Mladen.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message