tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Fenlason, Josh" <jfenla...@ptc.com>
Subject RE: Native Connector Question
Date Tue, 09 May 2006 15:40:06 GMT
My native lib binary is fine because setting LD_LIBRARY_PATH works fine.  
I've tried adding -Djava.library.path to JAVA_OPTS and CATALINA_OPTS in my Tomcat startup
script, but it isn't loading the native connector.  Any thoughts on why the second method
isn't working?  Thanks in advance.
,
Josh.

> -----Original Message-----
> From: Markus Schönhaber [mailto:mailing-tomcat-user@schoenhaber.de] 
> Sent: Tuesday, May 09, 2006 10:22 AM
> To: Tomcat Users List
> Subject: Re: Native Connector Question
> 
> Fenlason, Josh wrote:
> > What do I have to do to configure Tomcat to use the native 
> connector 
> > on Unix?  I've tried adding
> 
> Where?
> 
> > -Djava.library.path=<path_to_ssl_apr_native_libraries>, but 
> it isn't 
> > loading them.  It works for me on Windows, so I'm not sure what I'm 
> > doing wrong on Unix.  Any suggestions?  Thanks.
> 
> Creating a file named "setenv.sh" in Tomcat's bin folder that 
> contains either export LD_LIBRARY_PATH=<path to native lib> 
> or CATALINA_OPTS="-Djava.library.path=<path to native lib>"
> works fine for me.
> 
> To make sure the source of the problem isn't your 
> self-compiled native lib (if you use one) you could download 
> and try a pre-compiled one:
> http://www.apache.org/dist/tomcat/tomcat-connectors/native/
> 
> Regards
>   mks
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message