tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chris Berthold" <cberth...@styleline.com>
Subject RE: Server reboot, Tomcat ok, but app needs starting
Date Mon, 01 May 2006 19:04:28 GMT
I would agree if there are exceptions being throw in the log file. If there
isn't I'm thinking that maybe deployOnStartup in the config is set to false.
Check your server.xml for that host.

Chris Berthold
IT Systems Analyst
Commercial Refrigerator Door Company
941 . 371 . 8110 x 205

-----Original Message-----
From: David Rees [mailto:drees76@gmail.com] 
Sent: Monday, May 01, 2006 2:57 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Server reboot, Tomcat ok, but app needs starting

On 5/1/06, reid.x.maynard@gsk.com <reid.x.maynard@gsk.com> wrote:
> On my RHEL server, running tomcat 5.5.12, jvm 1.5.0_06-b05
>
> when I litterally reboot the server, tomcat restarts, which I then access
> via the tomcat manager; and everything is "Running = true" except for my
> application. I can click "Start" and it starts just fine.
>
>  I know there must be something dumb I am overlooking...

Most likely it's something in your webapp depends on something else
running in the system which hasn't started up which causes that
application to fail loading.

How is Tomcat started, and when is it started during the boot process?
It sounds like you need to delay startup of Tomcat.

-Dave

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message