tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Edward Quick" <edwardqu...@hotmail.com>
Subject webapp slow on first access every morning
Date Tue, 11 Apr 2006 09:36:41 GMT
Hi,

We have a third party jsp/servlet application deployed on Tomcat 4.1.31 
(Solaris 2.8). This works fine except for every morning, on the first 
access, it's very slow to load up. This is the context:

<Context path="/esav" debug="9" reloadable="false" 
docBase="/ov/apache/ovprd01/webapps/esav">
                <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
                     prefix="esav_log." suffix=".txt"
              timestamp="true"/>
        </Context>

And in web.xml, I have:

<servlet>
        <servlet-name>jsp</servlet-name>
        <servlet-class>org.apache.jasper.servlet.JspServlet</servlet-class>
        <init-param>
            <param-name>logVerbosityLevel</param-name>
            <param-value>WARNING</param-value>
        </init-param>
        <init-param>
            <param-name>fork</param-name>
            <param-value>false</param-value>
        </init-param>
        <init-param>
            <param-name>development</param-name>
            <param-value>false</param-value>
        </init-param>
        <load-on-startup>3</load-on-startup>
    </servlet>


So reloadable and development are both set to false. I can't really think of 
what else would cause this type of delay? Hope you can help!

Thanks,

Edward.



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message