tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From manivanna...@aim.com
Subject Re: Setting up to use 443
Date Mon, 17 Apr 2006 08:44:16 GMT
Refer to this tomcat documentation page for ssl configuration: http://tomcat.apache.org/tomcat-4.0-doc/ssl-howto.html
Edit the server.xml accordingly. While editing the file, you have to correctly specify your
realm. Then restart the tomcat.
 
Good luck.
 
--
Manivannan Palanichamy
http://geocities.com/manivannan57



 
 
 
-----Original Message-----
From: David Shaw <shawinbox@hotmail.com>
To: users@tomcat.apache.org
Sent: Thu, 13 Apr 2006 23:54:29 +0000
Subject: Setting up to use 443


I have troubled setting up server.xml to use port 443 - always report that "The page cannot
be displayed" in IE. 8080 and 8443 works fine though. Using the same setting in server.xml
and just changing the port to use 8443 instead of 443, I can access using https://localhost:8443.
Any idea what I need to set in order to get 443 working? 
 
Thanks, 
 
David 
 
_________________________________________________________________ 
Don’t just search. Find. Check out the new MSN Search! http://search.msn.click-url.com/go/onm00200636ave/direct/01/

 
--------------------------------------------------------------------- 
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org 
 
________________________________________________________________________
Check Out the new free AIM(R) Mail -- 2 GB of storage and industry-leading spam and email
virus protection.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message