tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Sabroff <>
Subject Re: Help with filter affecting Chinese words in request parameters
Date Mon, 10 Apr 2006 03:53:03 GMT
So, what are the differences on the machines that have the problem vs 
the ones that don not??

roy tang wrote:
> Hi,
> I'm new to this list, hope someone here can help. :)
> We're developing a webapp that should be able to accept Chinese input. We
> also have a filter installed in the webapp for some auditing that we need to
> do per request that's processed. However, we've found that when we submit a
> form with Chinese inputs, the Chinese chars end up saved to the database as
> HTML-escaped entities. (i.e. &#32610; or such).
> So we backtrace, and we find that removing the filter from web.xml fixes the
> problem. We debug through the doFilter() method of our filter, but we find
> that at the start of the method, request.getParameter("PARAM_NAME") already
> shows the input as HTML-escaped entities.
> The weird thing is, this doesn't happen on all our Tomcat
> installations...each of our developers has a local Tomcat running, and it
> only happens for one or two. But it also happens on our Test (QA) server,
> such that our testing team always encounters the problem.
> Is there any particular language or encoding setting that I should be
> checking?
> Thanks a lot :D
> Roy

Mike Sabroff
Web Services Developer

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message