tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Giorgio Clavelli <giorgio.clave...@gmail.com>
Subject Re: Question about deployment of web app
Date Tue, 14 Feb 2006 23:23:07 GMT
My 2 cents is on you have may have missed something in recreating your
environment.
Hence, I would test it with some very simple code just to ensure
classpath dependencies are fine.
Only after that check, if it doesn't resolve the problem, I would face
the app code.

On 2/14/06, Lian Liming <lianliming@gmail.com> wrote:
> Hi, all
>
> I am using Tomcat 5.5.15 on Window 2000 server. My web app worked well
> before reinstallation of Window2000. After reinstallation, I set up the same
> java environment with the same tomcat version. But a problem comes in the
> deployment of my former well-working app.
>
> In the tomcat log, I got the following message:
> 2006-2-14 15:57:47 org.apache.catalina.startup.HostConfig
> deployDescriptor
> Error deploying configuration descriptor myApp.xml
> java.lang.NullPointerException
>     at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDescriptor(HostConfig.java:576)
>     at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployApps(HostConfig.java:493)
>     at org.apache.catalina.startup.HostConfig.check
> (HostConfig.java:1195)
>     at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native
> Method)
>     at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>     at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke
> (DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
>     at
> org.apache.commons.modeler.BaseModelMBean.invoke(BaseModelMBean.java:503)
>     at com.sun.jmx.mbeanserver.DynamicMetaDataImpl.invoke
> (DynamicMetaDataImpl.java:213)
>     at
> com.sun.jmx.mbeanserver.MetaDataImpl.invoke(MetaDataImpl.java:220)
>     at
> com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.invoke(DefaultMBeanServerInterceptor.java:815)
>      at
> com.sun.jmx.mbeanserver.JmxMBeanServer.invoke(JmxMBeanServer.java:784)
>     at
> org.apache.catalina.manager.ManagerServlet.check(ManagerServlet.java:1377)
>     at org.apache.catalina.manager.ManagerServlet.deploy
> (ManagerServlet.java:814)
>     at
> org.apache.catalina.manager.HTMLManagerServlet.deployInternal(HTMLManagerServlet.java:248)
>     at
> org.apache.catalina.manager.HTMLManagerServlet.doGet(HTMLManagerServlet.java:95)
>      at
> javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:689)
>     at
> javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
>     at
> org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java
> :252)
>     at
> org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:213)
>     at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke
> (StandardContextValve.java:178)
>     at
> org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:524)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126)
>     at
> org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:107)
>     at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service
> (CoyoteAdapter.java:148)
>     at
> org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:869)
>     at
> org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java
> :667)
>     at
> org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:527)
>     at
> org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
>     at
> org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run
> (ThreadPool.java:684)
>     at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
> 2006-2-14 15:57:47
> org.apache.catalina.startup.ContextConfig
> applicationWebConfig
> Message: Missing application web.xml, using defaults only
> StandardEngine[Catalina].StandardHost[localhost].StandardContext[/myApp]
>
> It is really strange since I didn't change any codes in my web app including
> web.xml under WEB-INF. It worked well before the reinstallation, but fail to
> deploy after the reinstallation. What is the possible wrong?
>
> My web.xml is attached. Thanks for any suggestions.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message