tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Riccardo Roasio <riccardo.roa...@ircc.it>
Subject Re: Antwort: problems running Tomcat
Date Tue, 07 Feb 2006 11:05:07 GMT
Andre Doeking wrote:

>Hello Riccardo,
>
>yesterday I have installed Tomcat on RedHat Linux 4.
>
>The environment variable has to be named to "CATALINA_HOME" and the value
>pointing to your installation directory (that's /usr/local/tomcat) in your
>case.
>
>Yours sincerely
>
>Andrè Döking
>Ärztekammer Westfalen-Lippe
>Germany
>
>
>
>
>                                                                           
>             Riccardo Roasio                                               
>             <riccardo.roasio@                                             
>             ircc.it>                                                   An 
>                                        users@tomcat.apache.org            
>             07.02.2006 11:59                                        Kopie 
>                                                                           
>                                                                     Thema 
>              Bitte antworten           problems running Tomcat            
>                    an                                                     
>               "Tomcat Users                                               
>                   List"                                                   
>             <users@tomcat.apa                                             
>                 che.org>                                                  
>                                                                           
>                                                                           
>
>
>
>
>Hi, i'm triyng to install Tomcat; i do like this:
>
>
>tar xzvf apache-tomcat.tar.gz
>
>mv apache-tomcat /usr/local/tomcat
>
>cd tomcat
>
>export TOMCAT_HOME=/usr/local/tomcat
>
>and i triyed to run it with usr/local/tomcat/bin/startup.sh
>
>it seems to start but if i try to see http://10.2.254.103 ( the address
>of the machine) from a browse  it says impossible to connect...
>
>
>What's wrong?
>Thanks
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>  
>
Can you explain to to do this?
sorry for my ignorance...

Thanks,Riccardo

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message