tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Asaf Lahav <asaf.la...@primagrid.com>
Subject RE: remote debug on tomcat using eclipse
Date Tue, 21 Feb 2006 09:36:12 GMT
Hi Tim,

 

Your screen capture helped allot and actually solved my problem.

Apparently I didn't include all the required arguments in the java tab of
the tomcat5w.exe

 

Thanks allot,

 

Asaf Lahav

 

VP R&D, Prima Grid LTD.

 

Cellular:  972-54-4717955

 

Phone:   972-3-6540255

 

Fax:       972-3-6540254

 

 

 

 

-----Original Message-----
From: Tim Lucia [mailto:timlucia@yahoo.com] 
Sent: Tuesday, February 21, 2006 1:44 AM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: remote debug on tomcat using eclipse

 

Well, every day for the last 4 or 5 years, I run Eclipse as the

UI/IDE/Debugger and Tomcat in attach mode (socket) as the engine.  I sent

this to you off list because I wanted to include the image, which I think

gets bounced from the list (at least the HTML mode goes away.)  

 

What Mark Thomas said a few posts ago is the same idea...

 

If you run Tomcat as a service, and define the variables as Mark mentioned

(or I did in the screen capture), you should be able to see something

listening on the port in question (9876 in the example I sent), using

netstat.  If you cannot connect to that port, make sure that both ends are

using the same port, and the transport is set to dt_socket.  Make sure that

the JVM on the remote machine is listening on that port.  If you still

cannot connect, there is probably a firewall in your way.

 

Tim

 

 

-----Original Message-----

From: Asaf Lahav [mailto:asaf.lahav@primagrid.com] 

Sent: Monday, February 20, 2006 3:58 PM

To: 'Tomcat Users List'

Subject: RE: remote debug on tomcat using eclipse

 

 

 

Hi Tim,

 

 

 

I tried this as well.

 

I'm getting a "Failed to connect to remote VM" error message.

 

I even tried this with just an empty project I opened in Eclipse. I figured

it has to work like that since all it is expected to do is connect to the

remote VM.

 

 

 

Any help is appreciated

 

 

 

Asaf Lahav

 

VP R&D, Prima Grid LTD.

 

Cellular:  972-54-4717955

 

Phone:   972-3-6540255

 

Fax:       972-3-6540254

 

 

 

 

  _____  

 

 

From: Tim Lucia [mailto:timlucia@yahoo.com] 

Sent: Monday, February 20, 2006 10:50 PM

To: asaf.lahav@primagrid.com

Subject: RE: remote debug on tomcat using eclipse

 

 

 

Try this:

 

 

 

 

 

 

 

> -----Original Message-----

> From: Asaf Lahav [mailto:asaf.lahav@primagrid.com]

> Sent: Monday, February 20, 2006 3:34 PM

> To: 'Tomcat Users List'

> Subject: RE: remote debug on tomcat using eclipse

> 

> 

> Hi Mark,

> 

> 

> 

> First of all, thanks for responding.

> 

> 

> 

> I already read those instructions you pointed me to.

> 

> Where can I find instructions saying how to configure Tomcat

> for remote debugging on windows XP when running in service mode?

> 

> I already setup both JPDA_ADDRESS and JPDA_TRANSPORT

> environment variables. But I don't know where to add the

> command line arguments when I'm running the Tomcat in service mode.

> 

> 

> 

> Asaf Lahav

> 

> 

> 

> VP R&D, Prima Grid LTD.

> 

> 

> 

> Cellular:  972-54-4717955

> 

> 

> 

> Phone:   972-3-6540255

> 

> 

> 

> Fax:       972-3-6540254

> 

> 

> 

> 

> 

> 

> 

> 

> 

> -----Original Message-----

> From: Mark Thomas [mailto:markt@apache.org]

> Sent: Monday, February 20, 2006 10:26 PM

> To: Tomcat Users List

> Subject: Re: remote debug on tomcat using eclipse

> 

> 

> 

> Step 1. http://tomcat.apache.org/faq/development.html#rd

> 

> Step 2. http://tomcat.apache.org/faq/development.html#rd-eclipse

> 

> 

> 

> Mark

> 

> 

> 

> 

> 

> ---------------------------------------------------------------------

> 

> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org

> 

> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org

> 

> 

 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message