tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim Lucia" <timlu...@yahoo.com>
Subject RE: remote debug on tomcat using eclipse
Date Mon, 20 Feb 2006 23:44:10 GMT
Well, every day for the last 4 or 5 years, I run Eclipse as the
UI/IDE/Debugger and Tomcat in attach mode (socket) as the engine.  I sent
this to you off list because I wanted to include the image, which I think
gets bounced from the list (at least the HTML mode goes away.)  
 
What Mark Thomas said a few posts ago is the same idea...
 
If you run Tomcat as a service, and define the variables as Mark mentioned
(or I did in the screen capture), you should be able to see something
listening on the port in question (9876 in the example I sent), using
netstat.  If you cannot connect to that port, make sure that both ends are
using the same port, and the transport is set to dt_socket.  Make sure that
the JVM on the remote machine is listening on that port.  If you still
cannot connect, there is probably a firewall in your way.
 
Tim
 

-----Original Message-----
From: Asaf Lahav [mailto:asaf.lahav@primagrid.com] 
Sent: Monday, February 20, 2006 3:58 PM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: remote debug on tomcat using eclipse



Hi Tim,

 

I tried this as well.

I'm getting a "Failed to connect to remote VM" error message.

I even tried this with just an empty project I opened in Eclipse. I figured
it has to work like that since all it is expected to do is connect to the
remote VM.

 

Any help is appreciated

 

Asaf Lahav

VP R&D, Prima Grid LTD.

Cellular:  972-54-4717955

Phone:   972-3-6540255

Fax:       972-3-6540254




  _____  


From: Tim Lucia [mailto:timlucia@yahoo.com] 
Sent: Monday, February 20, 2006 10:50 PM
To: asaf.lahav@primagrid.com
Subject: RE: remote debug on tomcat using eclipse

 

Try this:

 

 



> -----Original Message-----
> From: Asaf Lahav [mailto:asaf.lahav@primagrid.com]
> Sent: Monday, February 20, 2006 3:34 PM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: remote debug on tomcat using eclipse
>
>
> Hi Mark,
>
> 
>
> First of all, thanks for responding.
>
> 
>
> I already read those instructions you pointed me to.
>
> Where can I find instructions saying how to configure Tomcat
> for remote debugging on windows XP when running in service mode?
>
> I already setup both JPDA_ADDRESS and JPDA_TRANSPORT
> environment variables. But I don't know where to add the
> command line arguments when I'm running the Tomcat in service mode.
>
> 
>
> Asaf Lahav
>
> 
>
> VP R&D, Prima Grid LTD.
>
> 
>
> Cellular:  972-54-4717955
>
> 
>
> Phone:   972-3-6540255
>
> 
>
> Fax:       972-3-6540254
>
> 
>
> 
>
> 
>
> 
>
> -----Original Message-----
> From: Mark Thomas [mailto:markt@apache.org]
> Sent: Monday, February 20, 2006 10:26 PM
> To: Tomcat Users List
> Subject: Re: remote debug on tomcat using eclipse
>
> 
>
> Step 1. http://tomcat.apache.org/faq/development.html#rd
>
> Step 2. http://tomcat.apache.org/faq/development.html#rd-eclipse
>
> 
>
> Mark
>
> 
>
> 
>
> ---------------------------------------------------------------------
>
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
> 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message