tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nikola Milutinovic <Nikola.Milutino...@ev.co.yu>
Subject Re: New Tomcat install problem
Date Mon, 21 Nov 2005 09:02:36 GMT
Terry Allen wrote:

>>>         at 
>>> org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)

>>>
>>>         at 
>>> org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:684)

>>>
>>>         at java.lang.Thread.run(Thread.java:613)
>>
>>
>>
>> There can be two causes. Either there is a mismatch in TC and zour 
>> Servlet version (i.e. you are using TC 4.1 with a Servlet 2.4) or you 
>> have a Java bytecode mismatch (i.e. you are running on JDK 1.4 and 
>> you compiled your Servlet with JDK 1.5 or you're running TC 5.5).
>>
>> Nix.
>
> Hi again,
>     Thanks for the reply - this is what a few people have said, but 
> I'm no closer to the answer as yet - Martin's examination of the logs 
> I emailed may assist.
>     However, after updating to the latest Java & resetting the version 
> by doing a symlink, I now have a partially viewable homepage, but some 
> images are not viewable, so I'm partially there in any case.
>     All the links, such as docs, admin, manager etc... generate blank 
> pages.


Anything in the logs for this new setup?

Nix.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message