tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David R Mulligan <david.mulli...@shaw.ca>
Subject Re: ClassNotFoundException when upgrading from 5.5.9 to 5.5.10+
Date Tue, 29 Nov 2005 20:20:00 GMT
I've had some traction on this problem.  If I remove the Loader element
from within my context element in server.xml I no longer get the CNFE or
NCDE errors.  As far as I know my loader elements are pretty much
standard other than I have reloadable="true" and the checkInterval quite
small.  

Any ideas?

Thanks,
David



On Mon, 2005-11-28 at 14:43 -0700, David R Mulligan wrote:
> When I start up tomcat 5.5.10-12 I am getting a ClassNotFoundException
> for a custom class that implements Filter.  Under 5.5.9 and 5.5.1 the
> class loads just fine.
> 
> My class lives in a jar file in shared/lib as some if it is required by
> another webapp.  If I move the class files in question to the
> webapp/classes dir tomcat appears to be able to find it but then it
> gives a NoClassDefError instead.  I read the FAQ and looked but I cannot
> find another servlet.jar anywhere so I do not believe this is the
> problem.  The filter class is defined in the web.xml file for the
> webapp.
> 
> I cannot find anything in the changelog from 5.5.10 and up that would
> explain or even seem related to this.  I would appreciate any help I can
> get at this point!
> 
> Thanks,
> David
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message