tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bob Grabbe" <bgra...@umich.edu>
Subject SSL w/Tomcat
Date Thu, 17 Nov 2005 16:55:11 GMT
Trying to set up a tomcat server to only serve up pages using ssl and we are 
having a few problems.
In the server.xml we have tried redirecting port 80 to port 443, thusly:
<Connector port="80" maxHttpHeaderSize="8192"
               maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
               enableLookups="false" redirectPort="443" acceptCount="100"
               connectionTimeout="20000" disableUploadTimeout="true" />
and have set up the ssl connector also:
<Connector port="443" maxHttpHeaderSize="8192"
               maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
               enableLookups="false" disableUploadTimeout="true"
               acceptCount="100" scheme="https" secure="true"
               clientAuth="false" sslProtocol="TLS"
Some of the redirection seems to be working, i.e. when I go to 
http://www.website.org I am redirected to https://www.website.org. If I type 
in just website.org (without the www), though, I go to http://website.org 
and do not get redirected.
I've seen the note on forcing https at 
http://marc.theaimsgroup.com/?l=tomcat-user&m=104951559722619&w=2
but I have a problem with this also. When I include the pertinent section in 
my web.xml file everything does go to https, but I get errors on downloading 
files from the site through a web link.
Any suggestions ? Any help or pointers would be appreciated, I'm still 
pretty new to Tomcat.
Thanks
Bob Grabbe
bgrabbe@umich.edu


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message