tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Caldarale, Charles R" <Chuck.Caldar...@unisys.com>
Subject RE: After adding a context xml file, web-app doesn't always start
Date Tue, 11 Oct 2005 14:53:01 GMT
> From: David Farrell [mailto:dfarrell@farrellconsultancy.com] 
> Subject: After adding a context xml file, web-app doesn't always start
> 
> I think I may have missed something.

Such as telling us which version of Tomcat you're using.

> tomcat throw an exeption that my app "conspiracy"
> cannot be found under /webapps/conspiracy

Your docBase attribute says webapps/conspiracy is the location of the
app.

> I imagine that I need to do something to my context xml file?  I'm not
> really sure but the only change in the app pre and post this error is
> moving the db stuff to the xml file.

Where is your context xml file?  What is it's actual name?  (The
attached file is named context_home.xml, which can't be really be what
you're using.)  Read up on the attribute fields of the <Context> element
for the version of Tomcat you're using.  In particular, if you're using
5.5.x, don't put <Context> in server.xml, and don't use the path
attribute.

 - Chuck


THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY
MATERIAL and is thus for use only by the intended recipient. If you
received this in error, please contact the sender and delete the e-mail
and its attachments from all computers.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message