tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nikola Milutinovic <Nikola.Milutino...@ev.co.yu>
Subject Re: Problems with web.xml generated from RAD and from Ecplise.
Date Wed, 19 Oct 2005 07:29:53 GMT
Developer Developer wrote:

>Hello All,
> my web.xml generated from RAD does not work in the Web Sphere Application
>Server, While the web.xml generated from ecplise 3.1 works fine.
> I guess the problem lies somewhere in the header information.
> These 3 lines are from ECplise that work Correctly.
><?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
><!DOCTYPE web-app PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web
>Application 2.2//EN"
>"http://java.sun.com/j2ee/dtds/web-app_2_2.dtd">
><web-app id="WebApp_ID">
>  
>

This is a Servlet v2.2 web.xml

>  While these lines are from RAD which do not work correctly.
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
><web-app id="WebApp_ID" version="2.2" xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee"
>xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="
>http://java.sun.com/xml/ns/j2ee
>http://java.sun.com/xml/ns/j2ee/web-app_2_4.xsd">
>  
>

While this is Servlet v2.4 specification web.xml

What version of TC are you running? Versions 4.x do not support v2.4 of 
Servlet specification. For that, you need TC 5.x

Nix.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message