tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mahesh S Kudva" <mahesh.ku...@robosoftin.com>
Subject Re: Multiple Threads for one webapp
Date Fri, 30 Sep 2005 16:29:27 GMT
Hi

Thanks for the note. I just happened to see something strange. As I have 
configured 3 Virtual hosts, in the <jboss home>/server/default/work 
folder i can see the folders of each virtual host. Within each i can see 
all the hosted apps including localhost. 

The folder <jboss home>/server/default/work contains webapp1.domain.com, 
webapp2.domain.com and webapp3.domain.com

The folder <jboss home>/server/default/work/webapp1.domain.com contains 
webapp1, webapp2, webapp3 and jmx-console.

The folder <jboss home>/server/default/work/webapp2.domain.com contains 
webapp1, webapp2, webapp3 and jmx-console.

The folder <jboss home>/server/default/work/webapp3.domain.com contains 
webapp1, webapp2, webapp3 and jmx-console.

Within each of these there are two files session and cache. 

Is this causing the issue.??? Is this normal ???

Regards & Thanks
================
Mahesh S Kudva


-----Original Message-----
From: Tim Funk <funkman@joedog.org>
To: Tomcat Users List <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Date: Fri, 30 Sep 2005 11:55:18 -0400
Subject: Re: Multiple Threads for one webapp

> This still seems to be a programming issue (possibly a config issue).
> Without 
> source and config files - I don't see how the mailing list can help
> resolve 
> this.
> 
> -Tim
> 
> Mahesh S Kudva wrote:
> 
> > Hi
> > 
> > I have restarted Tomact and made sure no threads run in the
> background. 
> > But still the problem persists. Every time tomcat is restarted, I can
> see 
> > the notification thread start "Notification thread
> started.......32237"
> > 
> > 
> > 
> > Regards & Thanks
> > ================
> > Mahesh S Kudva
> > 
> > 
> > -----Original Message-----
> > From: Tim Funk <funkman@joedog.org>
> > To: Tomcat Users List <tomcat-user@jakarta.apache.org>
> > Date: Fri, 30 Sep 2005 09:56:09 -0400
> > Subject: Re: Multiple Threads for one webapp
> > 
> > 
> >>It seems you have a thread started in the background during the life
> of
> >>the 
> >>application.
> >>This thread goes to some external place of storage and to look for
> >>emails to 
> >>send.
> >>It seems this thread is not stopped when a context is reloaded.
> >>When the app is reloaded - a new thread is started.
> >>In this case - the app was restarted 6 times - leaving you 7 threads
> >>all 
> >>looking to the smae external loctation for sending emails.
> >>
> >>Solution: Use a ServletContextListerner to detect webapp shutdown so
> >>the 
> >>thread may be stopped.
> >>
> >>
> >>-Tim
> >>
> >>Mahesh S Kudva wrote:
> >>
> >>
> >>>Hi All
> >>> 
> >>> I have setup virtual hosts for 3 apps with virtual hosts config as 
> >>> follows. These virtual hosts are first handled by Apache and
> mod_jk.
> >>
> >>My 
> >>
> >>> apps have scheduler and automated mailing services.
> >>> 
> >>> <Host name="vhost.domain.com" debug="0" appBase=”deploy” 
> >>>unpackWARs="true">
> >>>         <Alias>www.vhost.domain.com</Alias>
> >>>         <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
> >>>             directory="${jboss.server.home.dir}/log" 
> >>>prefix="vhost_log1."  suffix=".log" timestamp="true"/>
> >>>          <Context path="" 
> >>> docBase="${jboss.server.home.dir}/deploy/application.war" debug="0"
> >>> reloadable="true"/>
> >>> </Host>
> >>> 
> >>>This config is mailing the same mail 7 time. Further I noticed that 
> >>>there  were 7 service started of the same kind. Querying the
> >>
> >>developer, 
> >>
> >>>he said that he had coded the apps to have the mail sent once every
> >>
> >>week. 
> >>
> >>>The mails are sent once every week but as said 7 copies of the same
> >>
> >>mail 
> >>
> >>>is delivered.
> >>> 
> >>> The request for the app results in page not found if I follow the 
> >>> following config, even thought there is no error in startup.
> >>> 
> >>> <Context path="application" 
> >>> docBase="${jboss.server.home.dir}/deploy/application.war" debug="0"
> >>> reloadable="true"/>
> >>> 
> >>> 
> >>> 
> >>> Can you guys have any idea on this and help me troubleshoot ???
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


-------------------------------------------------------
Robosoft Technologies - Partners in Product Development


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message