tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Allistair Crossley" <Allistair.Cross...@QAS.com>
Subject RE: Desperate: trying to get Tomcat working through IIS
Date Fri, 09 Sep 2005 07:56:33 GMT
if your uriworkermap.properties file contains 

/servlet-examples/*=ajp13w
!/servlet-examples/*.jpeg=ajp13w

then why are you expecting 

http://localhost/jsp-examples/index.html 

to work? For that, you'd need to add

/jsp-examples/*=ajp13w

(and restart IIS)

Allistair.

> -----Original Message-----
> From: David Thielen [mailto:david@windward.net]
> Sent: 09 September 2005 00:50
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: Desperate: trying to get Tomcat working through IIS
> 
> 
> Hi;
> 
>  
> 
> I followed the instructions in
> http://jakarta.apache.org/tomcat/connectors-doc/howto/iis.html
>  It references
> "for configuring Tomcat with IIS 5 and 6" with a link - but 
> the link is dead
> and a search in the wiki it goes to shows nothing. I rebooted after
> installing before attempting to connect.
> 
>  
> 
> When I go to http://localhost:8080/jsp-examples/index.html - 
> it works. When
> I go to http://localhost/jsp-examples/index.html I get an error 404.
> 
>  
> 
> My IIS log is:
> 
> #Software: Microsoft Internet Information Services 5.1
> 
> #Version: 1.0
> 
> #Date: 2005-09-08 23:37:35
> 
> #Fields: time c-ip cs-method cs-uri-stem sc-status 
> 
> 23:37:35 127.0.0.1 GET /jsp-examples/index.html 404
> 
>  
> 
> My isapi_redirect.log log file is created, but is empty.
> 
>  
> 
> I used the isapi_redirect-1.2.14.exe setup program, then checked the
> registry settings and they all appear to be correct. I 
> followed every step
> in the howto except the ones done by the setup program.
> 
>  
> 
> My uriworkermap.properties is:
> 
> /servlet-examples/*=ajp13w
> 
> !/servlet-examples/*.jpeg=ajp13w
> 
>  
> 
> My workers.properties.minimal is:
> 
> worker.list=ajp13w
> 
> worker.ajp13w.type=ajp13
> 
> worker.ajp13w.host=localhost
> 
> worker.ajp13w.port=8009
> 
>  
> 
> My server.xml includes (only node with ajp in it):
> 
>     <Connector port="8009" 
> 
>                enableLookups="false" redirectPort="8443" 
> protocol="AJP/1.3"
> />
> 
>  
> 
>  
> 
> Please help - I'm desperate.
> 
>  
> 
> Thanks - dave
> 
>  
> 
>  
> 
> David Thielen
> 
> 303-499-2544
> 
> www.windwardreports.com <http://www.windwardreports.com/> 
> 
>  
> 
> 


<FONT SIZE=1 FACE="VERDANA,ARIAL" COLOR=BLUE> 
-------------------------------------------------------
QAS Ltd.
Registered in England: No 2582055
Registered in Australia: No 082 851 474
-------------------------------------------------------
</FONT>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message