tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sternbergh, Cornell" <rsternb...@state.pa.us>
Subject RE: Moving to another drive
Date Mon, 01 Aug 2005 15:31:38 GMT
That's what I was missing!

I'd mucked about in eclipse looking for something like that, I was
looking for a tomcat menu item, that could lead to preferences.  I
didn't think that the preferences would contain the preferences for all.

Thanks Manfred!

Thanks
Cornell Sternbergh
(717) 787-6760
rsternberg@state.pa.us


-----Original Message-----
From: Manfred Steurer [mailto:manfred.steurer@gamed.com] 
Sent: Monday, August 01, 2005 10:50
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Moving to another drive


Did you change "Tomcat Home" and "Configuration File" at 
Window/Preferences/Tomcat?

Fight the bureaucrats ;)
- Manfred

Sternbergh, Cornell wrote:

>Hi everybody
>
>I'm using Tomcat (4.1) with the Sysdeo plug-in for Eclipse (3.0) on a
>WinXP machine.
>
>Had everything installed on C:\ and all was right with the world.
>
><rant>
>Then came McAfee and the bureaucrats, who feel that ALL files should be
>scanned on access.  Which means that even something as benign as
looking
>for a file in an archive, a zip, or jar, causes the entire archive to
be
>scanned, every time.  This drives the CPU time consumed by McAfee to
>99%.
></rant>
>
>The bureaucrats' solution...  Move them all to a network drive, where
>more powerful machines will do the scanning (and get maxed out)
>
>So... I've moved the C:\eclipse and C:\tomcat directories to a
networked
>drive, H:\
>
>I've changed the environment variable CATALINA_HOME to be H:\tomcat and
>I've changed references in H:\tomcat\conf\server.xml to H: instead of
C:
>
>Eclipse comes up fine, but when I try to start tomcat, I get:
>  java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/catalina/startup/Bootstrap
>
>The Bootstrap class is in H:\tomcat\bin\bootstrap.jar, I copied it back
>to C:\ and tried to start tomcat, and got:
>  Exception during startup processing
>java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.catalina.startup.Catalina
>	at
>org.apache.catalina.loader.StandardClassLoader.loadClass(StandardClassL
o
>ader.java:992)
>	at
>org.apache.catalina.loader.StandardClassLoader.loadClass(StandardClassL
o
>ader.java:857)
>	at
>org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:176)
>
>So... tomcat is still looking at C: for stuff when starting.
>
>What am I missing, any ideas?
>
>
>Thank you
>R. Cornell Sternbergh
>PennDOT/BIS
>APRASTeam
>(717) 787-6760
>rsternberg@state.pa.us
> 
> <<Sternbergh, Cornell.vcf>> 
>
>  
>
>-----------------------------------------------------------------------
-
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message