tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From nitin dubey <nitz_t...@yahoo.com>
Subject Re: URGENT : Special Character when deployed on Linux
Date Mon, 22 Aug 2005 17:14:39 GMT
Wade,

It is when the data is displayed in browser.  I have
used the default encoding and will now look out for
any mismatch.

Regards,

Nitin

--- Wade Chandler <hwadechandler-apache@yahoo.com>
wrote:

> --- nitin dubey <nitz_tech@yahoo.com> wrote:
> 
> > Hello all,
> > 
> > I am getting special characters when we enter
> spaces
> > during formatting a text in a textarea.  It used
> to
> > work perfectly in our development environment but
> > when
> > we moved it to production we get 'Â' character for
> > every repeated blank space.
> > 
> > The only thing changing in development and
> prodution
> > is OS from Windows to Linux(Production).  I just
> > want
> > to know if anyone has faced this problem anytime
> > developing their applications.
> > 
> > Development Environment:
> > OS:Windows 2K
> > Browser: IE5.5+, Firefox1.0+
> > Database: MYSQL (on Linux Server)
> > ServletContainer: Tomcat(On windows Server)
> > 
> > Production Environment:
> > Database: MYSQL (on Linux Server)
> > ServletContainer: Tomcat(On Linux Server)
> > 
> > Note:I am also using FCKEditor for editing the
> > content.   But they say its not the problem with
> > FCKEditor.
> > 
> > Cheers,
> > 
> > 
> > Nitin
> > 
> > __________________________________________________
> > Do You Yahoo!?
> > Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam
> > protection around 
> > http://mail.yahoo.com 
> > 
> >
>
---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail:
> > tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > For additional commands, e-mail:
> > tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> > 
> > 
> 
> You're getting the characters where?  Is this in
> your
> java code or after you put into the database then
> read
> back out?  For your MySQL connection you will
> probably
> want to set the encoding.  See it's connection
> parameters....if it's after putting the data into
> the
> database.  I've seen this happen before.  You're
> default encodings are probably different.  Also if
> you
> are using a Reader to parse anything as a "stream"
> then you will want to setup some config to set your
> encoding there as well.  Is this maybe after pasting
> from Word, or is this in IE using an encoding on the
> page or are you using an encoding with your form? 
> You'll need to use the same encoding every where. 
> JSP, Readers, MySQL, etc.
> 
> Wade
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 
> 


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message