tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anoop kumar V <>
Subject Re: Application doesn't respond at all
Date Fri, 22 Jul 2005 00:33:43 GMT
Seems like some application/class is consuming too many
thread/resources... I would suggest you use some profiling tool to
understand your problem better - I personally prefer JMeter - but
there are lots of tools available for this purpose.


On 7/21/05, Pugalia, Jai P (JP) <> wrote:
> Hi,
> I have a JSF web application deployed on Tomcat 5.0.28. Initially the
> application works normally and then it goes into a state where it stops
> responding to user requests from the browser. Once the application
> enters this state, even if a new browser window is launched, none of the
> application pages are accessible. Tomcat home page is still accessible
> implying that Tomcat is in good state. There are some background threads
> in the application and these continue to execute. However none of the
> web pages are shown in the browser window. The Tomcat logs do not
> provide any clues as to where the application is getting stuck. The only
> way out is to restart Tomcat.
> Any suggestions on how to figure out where the request for the
> application is being held up?
> Thanks,
> JP
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> For additional commands, e-mail:

Thanks and best regards,

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message