tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Frank W. Zammetti" <fzli...@omnytex.com>
Subject Re: IE-Page not found problem
Date Mon, 06 Jun 2005 15:26:04 GMT
Please see my previous post in this thread for some actual help
(potentially anyway).

-- 
Frank W. Zammetti
Founder and Chief Software Architect
Omnytex Technologies
http://www.omnytex.com

On Mon, June 6, 2005 11:14 am, sudip shrestha said:
> I have no idea why you are continuing on this path....But all I am
> looking for is suggestions on how to debug this problem with IE, if
> there is any.  I am not offerring any excuse!!  It's my work related
> work.  I have had few issues with IE in the past such as url
> redirection problem but I have managed to find the fix for those.  So,
> I was thinking maybe somebody in the users list have had some kind of
> positive experience with this in the past.  Frank's suggestion on this
> regard was constructive.  I work in a huge company...suddenly asking
> users to change the browser is not exactly the pratical solution
> either.
>
> On 6/6/05, Joe Plautz <joep@customcall.com> wrote:
>> Sorry for not including the smiley face but, dude, you're informing of a
>> problem that exists within a browser that is used by the vast majority
>> of web users and for some reason refused to test with it. "Works on my
>> box" is not a valid excuse.
>>
>> Here's a link to a html validator, http://validator.w3.org/
>>
>> Here's a link that explains a lot of the known issues,
>> http://www.howtocreate.co.uk/wrongWithIE/
>>
>> sudip shrestha wrote:
>> > Dude:  Read the email first...
>> > I am informing of the problem after we experienced with IE...
>> >
>> > On 6/6/05, Joe Plautz <joep@customcall.com> wrote:
>> >
>> >>Simple, test with IE as well.
>> >>
>> >>sudip shrestha wrote:
>> >>
>> >>>I have a struts-hibernate powered webapp running off a debian box,
>> jdk
>> >>>1.5 and tomcat 5.5.7....
>> >>>I have IE users complaining about page not found problems from time
>> to
>> >>>time where as Firefox users never. I myselft have never encountered
>> >>>this problem as I use Firefox....This led me to thinking that this
>> >>>might be a IE problem...Any suggestions on how to move ahead on the
>> >>>problem?
>> >>>
>> >>>---------------------------------------------------------------------
>> >>>To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>> >>>For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>> >>>
>> >>>.
>> >>>
>> >>
>> >>---------------------------------------------------------------------
>> >>To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>> >>For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>> >>
>> >>
>> >
>> >
>> > ---------------------------------------------------------------------
>> > To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>> > For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>> >
>> > .
>> >
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>>
>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message